It is currently Tue Apr 24, 2018 2:17 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: adidas nmd dame
PostPosted: Tue Apr 17, 2018 3:48 am 
Offline
LOST Newbie

Joined: Tue Apr 17, 2018 3:42 am
Posts: 3
ÿþSkoens overdel består af et enkelt lag af adidas nmd dame ultralight stof, der har et vægtreduceret net med indvendige forstærkninger og avancerede Microfit, der er udviklet til at skabe den bedste støtte, komfort og pasform til højhastighedskørsel. Desuden leverer en Continental Microweb (en udvikling af Stretchweb) ydersål maksimal greb til forskellige racerforhold. Den nye adidas adizero Sub2 vil være tilgængelig til køb senere i år. Fortsæt med KicksOnFire for yderligere opdateringer. Selv om den først blev tilbudt sidste år, kommer adidas NMD R1 tilbage i fodtøj hvid, en af dens mest populære farvestoffer hidtil.

Som en del af en monokrom-pakke, der også indeholder kerne sorte og solrøde muligheder, er silhuetten hovedsageligt defineret af sin øvre konstruktion med strækforbindelse. Detaljeret med tonal three stripes branding svejset på sidepaneler, hæl badge og EVA indlæg, er den ædle æstetik afrundet med en matchende fuld længde boost sole enhed. Forhandler til en pris på $ 150, kan du købe denne standout model hos udvalgte adidas forhandlere nu, adidas ultra boost triple black med flere lagerhandlere til at følge i morgen den 25. februar. Indført under modepræsentationen af Yeezy Sæson 3 sidste år, officielle produktbilleder af adidas Yeezy Boost 350 v2 White er nu fremvist, da det er sat til at falde efter denne weekend s Zebra-inspireret gengivelse.

Er du den udendørs type? I så fald adidas tubular skal du sørge for at få dig nogle pålidelige spark til at holde styr på, uanset hvor du går. Med det sagt, kig på den nyeste farveway af adidas Outdoor Response TR Boost. I sort / hvid har adidas Outdoor Response TR Boost alle slags funktioner, der gør det mere end egnet til udendørs. Det starter med en neopren bootie konstruktion. Den øvre er lavet af et slidstærkt dobbeltlagsnet parret sammen med overlejringer af syntetisk læder. For at holde din fod nemmere og sikker, leveres modellen med et elastisk snørebåndssystem.

Her er et første look.Right off the bat, det øjeblik jeg så denne sko jeg selv om det var adidas eqt en moderniseret version af han Stan Smith. Selvom det ikke er tilfældet, skal du tænke Stan Smith havde en vis inspiration bag denne skabelse, ikke? Den nye adidas x Pharrell-opbygning kommer i et hvidt og grønt farveskema og leveres med en Primeknit-konstrueret øvre. Den vævede øvre er derefter givet perforerede tre striber, der efterligner det samme æstetik fundet på Stan Smith. Pharrell s logo vises på hælen, og Human Race branding er placeret på tunge pull tab.

Denne rene adidas-pakning er lavet strengt for damerne. Fejre kvindelighed, tag et kig på det kommende adidas-konsortium Samba Deep Hue Pack. Sammensætningen af adidas Samba består af flere forskellige farveveje. Lad os se nærmere på, hvad denne pakke handler om. Adidas Consortium Samba Deep Hue Pack har den klassiske adidas-model, der er lavet i tre forskellige tonale rige farveveje. Når du kommer i dit valg af grøn, lilla eller off-white, er alle farverne faktisk en ode til Kvindernes Trade Union League grundlagt tilbage i 1903, der havde en stor rolle i kvindernes valgfrihed.

Tonale sorte accenter til den indre beklædning, øjenblokke og sort / hvide snørebånd detaljerer detaljeret parret. Endelig rundes en skarp hvid fuld længde sål enhed ud af designet. Udvivlsomt en blanding af gadekultur og high fashion, kan du købe dette par hos udvalgte adidas forhandlere i udlandet nu. Udover den monokrome pakke vil adidas cloudfoam adidas NMD R1 blive tilbudt i en anden levende kombination af rød / sort denne sæson. I modsætning til sin tonale mesh modstykke kan denne variation prale af en slankere primeknit konstruktion i stedet, som er draperet i den iøjnefaldende tone. Kontrasterende sorte accenter placeret på tre stripemotivet, branded heel badge og EVA insert i hælen supplerer den overordnede æstetik, mens det hele er klæbet oven på en fuld længde hvid boost sole enhed. Dette standout par er indstillet debut på udvalgte adidas forhandlere i udlandet først fra 25. februar, Image selv om en stateide-udgivelse forventes at følge kort tid efter.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. Color scheme by ColorizeIt!
Logo by pixeldecals.com