It is currently Thu Aug 16, 2018 7:30 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Anybody else only see yellow squares insted of pictures?
PostPosted: Thu Jul 07, 2011 11:09 am 
Offline
LOST Newbie

Joined: Sat Oct 16, 2010 1:35 pm
Posts: 11
Anybody else here only see little yellow squares where the pictures should be?
if so what is causing this? :banghead:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anybody else only see yellow squares insted of pictures?
PostPosted: Thu Jul 07, 2011 12:28 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Sat Feb 10, 2007 7:47 pm
Posts: 7216
Location: Elgin, IL
I see them when the computer has not finished loading the images...

Maybe just a little more patience is needed? ;)

_________________
Jayme
"MaK" - 2016 MK Patriot Sport 4x4
YelloCoyote Photo


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anybody else only see yellow squares insted of pictures?
PostPosted: Thu Jul 07, 2011 10:23 pm 
Offline
LOST Member

Joined: Wed Dec 22, 2010 12:18 am
Posts: 477
Location: Lake County, Illinois
... or you're trying to use IE9...... :banghead: :banghead: :banghead:

IE 9 has known issues with message boards, specifically those in processing media.
Revert back to IE 8, or use a different browser such as Firefox or Chrome.

_________________
Brad
International Man of Mystery, Singer of Sentimental Ballads,
Soldier of Fortune, Guardian of the Holy Hand Grenade of Antioch,
Bass Player Extraordinaire, Keeper of the Eternal Flame
of the Immortals, Master Swordsman, The "5th" Beatle,
Expert Marksman, Stand-up Comedian, Martial Artist,
Jeep owner, and all around swell guy.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anybody else only see yellow squares insted of pictures?
PostPosted: Fri Jul 08, 2011 11:32 pm 
Offline
LOST Newbie

Joined: Sat Oct 16, 2010 1:35 pm
Posts: 11
NewOldTimer wrote:
... or you're trying to use IE9...... :banghead: :banghead: :banghead:

IE 9 has known issues with message boards, specifically those in processing media.
Revert back to IE 8, or use a different browser such as Firefox or Chrome.


that would be the problem.....IE9
thanks guys.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. Color scheme by ColorizeIt!
Logo by pixeldecals.com